Book

Marie Grubbe

Vis kort

Historien om Marie Grubbe fortælles af Marie Louise Friderichsen. Vi sejler forbi det gamle færgested.
Afgang Stubbekøbing kl. 19.00 og fra Bogø kl. 19.15. Forventet sejltid ca. 3 timer.

Igen i år er historien om Marie Grubbes liv på agendaen, når tidligere politiker Marie Louise Friederichsen fortæller historien om Maries liv og levned. Vi hører om ”Borrehuset” ved Grønsund, og vi sejler stille og roligt så tæt på det gamle færgested som muligt.


Check-in senest 15 min før afgang. Drikkevarer må ikke medtages, kan købes om bord.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 33,1 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 9 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 25,6 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Build: 11-12-2019 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8199.cbischannel-28004 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails

Del denne side