Book

Sankt Hans aften sejlads

Vis kort

Skt. Hansaften-tur med underholdning af Gitte Thillemann med guitar og sang.
23. juni 2017 kl. 20.00 fra Stubbekøbing og 20.15 fra Bogø

Sankt Hans aften bliver fejret til søs, hvor Gitte Thillemann underholder med sang og musik, mens vi andre kan nyde den smukke aften og de mange bål langs kysten. Medbring gerne egen mad/kage, mens øl, vin, vand m.m. kan købes ombord på færgen til fornuftige priser.

Check-in senest 15 min før afgang. Drikkevarer må ikke medtages, kan købes om bord.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 33,2 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 9 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 25,6 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Del denne side