Book

Ølsmagning med Krenkerup Bryggeri

Vis kort

Ølsmagning og foredrag om den ædle drik.

Afgang kl. 19.00 fra Stubbekøbing og kl. 19.15 fra Bogø. Forventet sejltid ca. 3 timer.

Patrick Reventlow-Grinling, fra Krenkerup Bryggeri, stiller fadølsanlægget op, og mens den smukke træfærge M/F Ida stævner ud på Grønsunds vande, fortæller Patrick spændende historier fra bryggeriet; Krenkerup Bryggeri, historien og beretningen om øllet og hvordan det bliver til, mens han fortæller bydes der på smagsprøver af den ædle drik, som er produceret på ren dansk malt og brygget efter særlige tyske forskrifter, hvilket giver en helt unik kvalitetsøl, som ikke findes andre steder. Der kæles for detaljen, når råvarerne udvælges – ja selv vandet er sammensat specielt til din Krenkerup øl.

Check-in senest 15 min før afgang. Drikkevarer må ikke medtages, kan købes om bord.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 9 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 33,2 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 25,6 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Del denne side