Book

Maribo Sø Golfklub

Adresse: Refshale Byvej 22, 4930 Maribo Dato: Fredag 16 jun 2017 - søndag 31 dec 2017 Vis kort

Adresse: Refshale Byvej 22, 4930 Maribo

Golfbanen i Maribo er placeret i et af EU udpeget Natura 2000 område kun 2 km fra bymidten. Endvidere er området omkring søerne blevet udnævnt til Naturpark Maribosøerne.

Banen er anlagt med 2 sløjfer á 9 huller, hvor du fra 9. til 10. hul passerer klubhuset. Banen ligger i et meget let kuperet terræn omkring den smukke Maribo Søndersø, hvor du under en golfrunde kan opleve Danmarks mest artsrige fugleliv.
De sidste 9 huller er placeret langs søens bredder, og der er skåret mange panoramiske huller i randbevoksningen, så du under spillet kan nyde den smukke udsigt over den naturskønne sø til lyden af det rige fugleliv.
Den over 100 år gamle Refshalegaard danner en afslappet ramme om et hyggeligt klubliv i Maribo Sø Golfklub.

Show more

Bestil

Aktivitet Pris i alt
Loading

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 8,6 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10,4 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Hotel

Hotel Søpark

Afstand: 2,4 km
Lolland-Falsters største hotel med enestående udsigt over Naturpark Maribosøerne

Del denne side