Book

Golfklubben Storstrømmen

Adresse: Kringelborg Alle 9, 4800 Nykøbing Falster Dato: Mandag 11 sep 2017 - fredag 29 dec 2017 Vis kort

Adresse: Kringelborg Alle 9, 4800 Nykøbing Falster

Spil golf på Sydhavsøerne. GK Storstrømmen i Nykøbing Falster byder på en udfordrende og smuk golfoplevelse. Banen er yderst velplejet. Hul 19 – Vognporten byder på dejlige lokaler, terrasse med udsigt til 18. green og dansk mad og drikke.

Spil golf på Sydhavsøerne. GK Storstrømmen i Nykøbing Falster byder på en udfordrende og smuk golfoplevelse. Banen er yderst velplejet. Hul 19 – Vognporten byder på dejlige lokaler, terrasse med udsigt til 18. green og dansk mad og drikke.

Golfbanen Storstrømmen kan opdeles i tre hovedafsnit. De første 9 huller er godt på vej til at blive en parkbane, tusindvis af nyplantninger i større og mindre lunde giver karakter til denne del af banen.
Hul 10, der starter i Kringelborg Gods' gamle have, lige ved siden af den meget smukke hovedbygning, kunne sammen med hullerne 11, 17 og 18 få afsnitsbetegnelsen "Haven", medens de sidste fem huller 12-16 passende går under navnet "Savannen".

Når man spiller "Storstrømmen" får man derfor tre lidt forskellige naturindtryk.
På 7 af banens huller har vi på den ene side store skovpartier med flere hundrede år gamle træer, som helt naturligt giver karakter til hullerne. I flere af disse skovpartier er der plantet "flådeege", der skulle erstatte tabet af flåden i 1807.

På 8 af banens huller møder vi forhindringer i form af store såvel som mindre søer. De fleste søer krydses uden de store udfordringer, men der er også søer, hvor middelgolferen skal søge alternative spilleveje. Banen har en opdeling med fem par 3 huller med længder fra 130 til 200 meter, og på to til tre af hullerne skal vi krydse søer. Otte af hullerne er par 4 huller fra 250 meter - kan nås med et godt drive - til 390 meter. Sidst men ikke mindst har vi fem par 5 huller: tre huller omkring 450 meter, hvor der tit venter en birdie, og to huller med en længde på 500 meter.
Overalt på banen finder du en velplejet fairway, der bærer bolden fint, så du fint kan komme videre med selv store fairway køller. Greens er hurtige men rimeligt "let læselige", så alle muligheder for en god runde skulle være til stede.

Roughen giver kun problemer i de ca. 8 uger hvor de meget smukke græsarter "danser" fristende i vinden. På samme måde som Odysseus fandt løsningen på at lytte til Sirenernes lokken, uden at komme i uføre, vil vi anbefale, at spillere, der besøger banen i den periode, hvor græsset står højt, forbliver på fairway.

Show more

Bestil

Aktivitet Pris i alt
Loading

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 12,7 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 8,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 14,3 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Del denne side