Book

Indgangsbillet til Krokodille Zoo på Falster

Adresse: Ovstrupvej 9, 4863 Eskilstrup Vis kort

Adresse: Ovstrupvej 9, 4863 Eskilstrup

Har du nogensinde mødt Medusa? Kæmpeslangen med en vægt på over 100 kg, som kræver 8 mand for at løfte hendes 6 meter lange krop! Eller har du set den enorme frø Storm, på 2 kg? Har du mærket suset i maven, når du pludselig står overfor Europas største krokodille, Sobek, på mere end 5 meter?

I Krokodille Zoo kan du opleve krokodiller i alle størrelser og hilse på slanger, aber og kæmpeskildpadder, og som det eneste sted i Danmark, kan du også se træleoparder! Det vigtigste for os er, at du nyder dit besøg i Krokodille Zoo og får en spændende oplevelse, som forhåbentligt giver en forståelse for, hvor fantastiske krokodiller er, og hvor nødvendigt det er at bevare dem.

René Hedegaard har opbygget Krokodille Zoo som en hjertesag der beror på passion og et stærkt værdigrundlag med absolut fokus på krokodille- og naturbevarelse. Hans samarbejde med flere landes regeringer har medført, at arter der aldrig før har været set i Europa, har fundet hjem til Eskilstrup på Falster. På den måde kan han i dag, som den eneste i verden fremvise alle 23 arter. Krokodille Zoo er en vigtig og stor aktør i kampen for at bevare krokodiller. Når du køber en billet, støtter du samtidig bevaring af krokodiller. Lær meget mere om de forskellige projekter, og hvad det er du støtter, når du kommer og besøger Krokodille Zoo.

Højsæson 15/6 – 30.8: 10 – 17 alle ugens dage. Natzoo hele juli måned fra kl. 22 – 24 og uge 42 kl 20 - 22. Lavsæson 12 – 16 alle ugens dage. Lukket i december og januar

Show more

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 15,9 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 13,1 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 14,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Del denne side