Book

På sporet af Maribos forfattere

Dato: Onsdag 1 aug 2018 - onsdag 1 aug 2018 Vis kort

Dramatiserende vandring i detskønne gamle Maribo - i forfatternes fodspor

Skuespilleren, sangeren og iscenesætteren Christian Steffensen inviterer på en oplevelsesrig vandring gennem Maribos charmerende gader og stræder. Undervejs gøres stop, hvor Christian Steffensen fortolker sange, digte, citater, uddrag fra den litteratur som har tilknytning til byen og egnen.
Mange forfattere har i tidens løb fået et tilhørsforhold til den smukke stad, med den vidunderlige Naturpark Maribosøerne, ligesom nogle digtere er født i byen eller i oplandet. På sporet af Maribos forfattere bringer os i nærkontakt med navne som: Kaj Munk, Hilmar Wulff, Helle Helle, Eleonora Christina, Sven Holm, Halfdan Rasmussen, Thomas Kingo, Jens Baggesen, Helle Stangerup, Troels Kløvedal m.fl.
Se frem til en fantasifuld og spændende oplevelse, hvor digterne bliver nærværende og hvor litteraturen fortolkes lige for øjnene og ørene af publikum. På sporet af Maribos forfattere åbner et helt nyt vindue til Lolland, som i en original og meddigtende ramme præsenterer Maribos litterære identitet.

Vis mere

Tidspunkt

Date Tidspunkt Sted    
1 Aug
Onsdag 1 aug 2018 16:30 - 18:00 Maribo Turistbureau

Om denne aktivitet

 • Telefon nummer (booking)
  +45 54780496
 • Telefon nummer
  +45 60681873
 • Kontaktperson email
 • Hjemmeside
 • Prisoplysninger
  Kr. 75,- Kan købes på Maribos Turistbureau samt ved turens start.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Hotel Søpark

Afstand: 594 meter
Lolland-Falsters største hotel med enestående udsigt over Naturpark Maribosøerne
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,6 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 6,8 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.

Del denne side