Book

Guidet vintertur ud på Hyllekrogen

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Natur, Vinterferie

Fugleværnsfonden inviterer til en guidet vintertur ud på Hyllekrogen, hvor man går en tur ud af odden med mulighed for at se mange svaner, ænder, havørne, snespurve og overvintrende vadefugle inden tangen lukkes af, så fuglene kan få fred til at ruge.

Naturvejledningen i Lolland Kommune og Lyttesholm Naturcenter står for arrangementet i samarbejde med lodsejerne, Fugleværnsfonden og Naturstyrelsen Storstrøm.
På denne tur bliver der lejlighed til at høre om Fugleværnsfondens plejeplaner og andre tiltag i det fredede område.
I forbindelse med turen lyder det gode råd at medbringe mad og drikkevarer til turen, samt varmt tøj og fodtøj.Turen frem og tilbage til Hyllekrog Fyr er på 7,5 km.

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis arrangement! Tilmelding senest to dage forinden på SMS til 25782403. Så har man også mulighed for at få besked, hvis vintervejret gør det nødvendigt at aflyse turen.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side