Book

Kom med en tur til Skejten - Fuglsang Kunstmuseum

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Herregårde og slotte , [...]

Guldborgsunds naturvejleder, Det sorte Geomuseum, Fuglsang Kunstmuseum og Museum Lolland-Falster afholder den årlige junitur til Skejtens fantastiske natur– og kulturlandskab d. 25. juni 2018.

Kunsthistoriker Anne Højer Petersen fra Fuglsang Kunstmuseum, naturvejleder Johnny Madsen fra Guldborgsund Kommune, geolog Elly Andersen fra Det sorte Geomuseum i Gedser og arkæolog Anna-Elisabeth Jensen fra Museum Lolland-Falster inviterer igen i år til en aften, hvor det fantastiske natur- og kulturlandskab ved Skejten er omdrejningspunktet. Få en anderledes tur ud i landskabet, når de forskellige fagpersoner fortæller om landskabet ved Skejten ud fra hver deres kompetencer.
Skejten på Sydøstlolland bliver ofte nævnt som et ægte istidslandskab, uopdyrket i generationer. Men er det kun naturen, der har været på spil, eller har vore forfædre alligevel haft en vis indflydelse?

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Voksne: 50 kroner. Børn under 12: Gratis!

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side