Book

Levendegørelse i Kapellanhuset

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: Frilandsmuseet Maribo
Kategori: Arrangement, For børn , Historie

Hen over sæsonen der er mulighed for at komme helt tæt på historien og beboerne i kapellanhuset. Hver onsdag bliver huset bliver beboet af en flok aktive frivillige, når præsteenken flytter ind. Med sig har hun et par tjenere og sin niece.

Beboerne er iført tidstypisk tøj fra slutningen af 1700-tallet, som er den periode, boligens personer formidler, og de viser gerne de smukke dragter frem til alle interesserede. Beboerne er i huset samtidig eller på skift, men kan også findes i den smukt anlagte rosenhave, der er foran huset.

Der er rig mulighed for at få en snak med husets beboere og høre om, hvordan livet var for 300 år siden, både fra den fine præsteenke og hendes meget velklædte niece fra København, men også fra de noget mere beskedne tjenestefolk, der bor hos enken.

Foto: Ingrid Riis

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
28 Aug
Onsdag 28 aug 2019 11:00 - 15:00 Frilandsmuseet Maribo
4 Sep
Onsdag 4 sep 2019 11:00 - 15:00 Frilandsmuseet Maribo
11 Sep
Onsdag 11 sep 2019 11:00 - 15:00 Frilandsmuseet Maribo

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Almindelig entré, voksne 50 kr., børn u/18 år gratis. Der kan forekomme forhøjede priser i forbindelse med arrangementer de pågældende dage

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 11,2 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 7,4 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,6 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side