Book

Foreningernes Dag - en dag for fællesskabet

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement
Dato: Lørdag 14 sep 2019

Kom til Nykøbing Falster centrum lørdag den 14. september og oplev dans, brydning, kreative aktiviteter eller har interesse for det historiske. Det rige foreningsliv viser deres aktiviteter

Nykøbing F. Bymidte (Gågaden, Hollandsgaard og Langgade) bliver forvandlet til et stort fællesskabssted lørdag den 14. september kl. 10-14, når ca. 70 forskellige foreninger fra Guldborgsund Kommunes rige foreningsliv vil præsentere sig over for et større publikum.
Hvad enten du er til dans eller brydning, om du er kreativ eller ønsker at dykke ned i din historie eller bare godt kan lide at komme ud og drikke en tår kaffe, findes der en forening. Det er 3. gang arrangementet finder sted i Nykøbing F. Bymidte.
Det er Guldborgsund Kommunes fritidsafdeling, Guldborgsund Frivilligcenter, Vores Nykøbing og Lindholm Indefra der står bag arrangementet i samarbejde med alle foreningerne. Formålet med Foreningernes Dag i Guldborgsund er, at tilbyde alle såvel Folkeoplysende som andre almennyttige foreninger, herunder de selvorganiserede at præsenterer deres aktiviteter til nye medlemmer.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
14 Sep
Lørdag 14 sep 2019 10:00 - 14:00  

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
+45 54731532
Kontaktperson navn
Trine Bring Frederiksen
Kontaktperson email
tbf@guldborgsund.dk

Prisoplysninger

Prisoplysninger
gratis

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side