Book

De dødes dag

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Falsters Minder
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, Festival og events , [...]
Dato: Fredag 1 nov 2019

​Kom og vær med til at hylde de døde med fest, farver og mexicansk stemning.​

Fredag d. 1. november fra kl. 15-18 fejrer vi De dødes dag på Museum Obscurum. Der vil blive pyntet op inde og i vores gårdhave, og I kan - til tonerne af mexicansk musik - besøge det fine alter. Der vil være mexicanske smagsprøver, og man kan klippe de traditionelle mexicanske silkepapirsklip eller udsmykke små personlige kranier til ære for éns afdøde. Begge dele kan stilles op ved vores alter på museet, og bliver således en del af udstillingen indtil nytår.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
1 Nov
Fredag 1 nov 2019 15:00 - 18:00 Falsters Minder

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entré: voksne: 50 kr., børn u/18 gratis. Materialepris 35 kr. pr. person/aktivitet.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,4 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side