Book

Efterårsferie i Museum Obscurum - Jagten på Danmarks Atlantis

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Falsters Minder
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, Efterårsferie, [...]

Kort efter år 1900 begyndte Cornelius S. C. Röder at interessere sig for lande, byer og områder, der var forsvundet.
Mens han gennemgik forskellige arkiver med tekster og gamle kort, opdagede han noget spændende, nemlig det han kalder "Danmarks Atlantis"

Nu har du mulighed for at følge Cornelius' spor og måske opdage den dramatiske historie, han kaldte "Danmarks Atlantis".Jagten er en sporjagt, der vil føre jer gennem Museum Obscurum, hvor I vil møde mange små og store mysterier. Udstillet er også det nye havvæsen, der måske kommer fra "Danmarks Atlantis"...

Sporjagten henvender sig til alle over 12 år.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
18 Okt
Fredag 18 okt 2019 10:00 - 16:00 Falsters Minder
19 Okt
Lørdag 19 okt 2019 10:00 - 14:00 Falsters Minder

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entré: voksne: 50 kr., børn u/18 gratis

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,4 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Del denne side