Book

Rundvisninger på Krenkerup Bryggeri

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Krenkerup Bryggeri
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Gastronomi, [...]

Hver tirsdag hele sommeren slår Krenkerup Bryggeri dørene op, og inviterer indenfor til en rundvisning i bryggeriets allerhelligste.

Turen starter klokken 13. Billetter koster 125 kr. (inklusiv smagning) og købes på dagen på Krenkerup Traktørsted.

Efter rundvisningen er der mulighed for at besøge Krenkerup Traktørsted som har åbent alle dage klokken 12-18 og byder på tapas, øl og hyggelig stemning.

Oplev hvordan de forskellige typer af kvalitetsøl får deres særlige egenskaber og karakterer. Vi fortæller om filosofien bag vores ølbrygning, og metoderne der giver en øl fra Krenkerup sin helt særlige karakter.

Der bliver mulighed for at høre, hvordan man integrerer et topmoderne bryggeri i de historiske bygninger på Krenkerup Gods, og til sidst skal vi naturligvis smage på nogle udvalgte øl fra Krenkerup Bryggeris sortiment.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
20 Aug
Tirsdag 20 aug 2019 13:00 - 14:30 Krenkerup Bryggeri
27 Aug
Tirsdag 27 aug 2019 13:00 - 14:30 Krenkerup Bryggeri

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
125 DKK inkl. smagning.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 1,4 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 13,4 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 14,4 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side