Book

Stilleben på bordet - En moderne fortælling om herregårde

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Reventlow-Museet Pederstrup
Kategori: Arrangement, Herregårde og slotte , Udstillinger

Solens stråler glimter i krystalglassene, bestikket ligger snorlige, blomsterne er dekorativt arrangeret, og dugen er så hvid, at det næsten gør ondt i øjnene. En så stereotyp opfattelse af borddækning på en herregård er der måske mange, der har, men det kommer årets særudstilling på Reventlow-Museet Pederstrup til at ændre på.

“Vi har inviteret seks moderne kvinder, der til daglig bor på en af Lollands mange herregårde, indenfor på Reventlow-Museet. Her har vi bedt dem om at dække et bord, der repræsenterer deres liv og virke netop nu,” fortæller Ulla Schaltz, direktør for Museum Lolland-Falster og fortsætter: “Det er seks meget forskellige kvinder, der deltager i årets særudstilling, og jeg er meget spændt på, hvordan de vil formidle deres budskab gennem borddækningen. Vi har dog smugkikket fra sidelinjen. Men som erfaren udstillingsopbygger ved jeg, at der altid opstår nye kreative ideer, når opbygningsprocessen går i gang. Så hvem ved, hvor vi ender,” smiler Ulla Schaltz.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
18 Sep
Onsdag 18 sep 2019 12:00 - 17:00 Reventlow-Museet Pederstrup
19 Sep
Torsdag 19 sep 2019 12:00 - 17:00 Reventlow-Museet Pederstrup
20 Sep
Fredag 20 sep 2019 12:00 - 17:00 Reventlow-Museet Pederstrup
21 Sep
Lørdag 21 sep 2019 12:00 - 17:00 Reventlow-Museet Pederstrup

Kontaktoplysninger

Kontaktperson navn
Louise Sebro
Kontaktperson email
los@museumlollandfalster.dk
Hjemmeside
http://www.museumlollandfalster.dk/presse-2019/190606_stilleben/

Links

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Almindelig entré, voksne 50 kr., Børn u/18 år gratis. Der kan forekomme forhøjede priser i forbindelse med arrangementer de pågældende dage

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 13 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 13,2 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 6,2 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side