Book

Linstone Band på Oldfruen

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted: Oldfruen bed and breakfast de luxe
Kategori: Arrangement, Gastronomi, Musik, [...]

Livemusik med de fem garvede musikere på Oldfruen i Marielyst 18. juli og 25. juli begge dage klokken 19

De er 5 garvede musikanter, der elsker at underholde, sætte gang i selskabet og få folket ud og svinge benene. De spiller numre alle kan synge med på, eller som vækker minder fra ens unge dage. De gæster Oldfruen torsdag 18. juli og igen torsdag 25. juli begge dage klokken 19, så kom og nyd en kold øl i aftensolen sammen med lidt lækkert fra vores menukort, alt imens LinstoneBand spiller terrassen op!
Ingen tilmelding er nødvendig, men bordbestilling er en god idé.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
25 Jul
Torsdag 25 jul 2019 19:00 Oldfruen bed and breakfast de luxe

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side