Book

Birgitta Festival

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted: Maribo Domkirke
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, Festival og events , [...]
Dato: Fredag 6 sep 2019

Maribo blev til som købstad, fordi der i slutningen af det 14. århundrede blev opført et Birgittakloster med tilhørende kirke – Domkirken i Lolland Falster Stift. Birgitta af Vadstena, eller den hellige Birgitta, en kvinde af svensk adelsslægt, havde fået visioner fra Gud om hvordan klostrene i hendes nye klosterorden skulle bygges op både fysisk og åndeligt. Dronning Margrethe d. 1. kendte Birgitta godt og gav jorderne til Birgittaklosteret i landsbyen Skimminge, som derved blev til Maribo (Marias bolig) Birgitta blev på den måde også Maribos grundlægger.

Vi holder i dagene 6.-8 september Maribos første Birgittafestival, hvor Birgittas tid, religiøsiteten, klosterbyggeriet, maden og meget mere sættes under lup. Der vil være mange forskellige aktiviteter i og omkring hyggelige Maribo. Spændende foredrag om Birgitta og hendes tid. Et brag af en koncert med datidens musik i Domkirken. Pop-up skuespil, børneaktiviteter, pilgrimsvandring, besøg på klosteret, lækre madoplevelser i middelalderstil og gode tilbud i butikkerne og meget mere.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
6 Sep
Fredag 6 sep 2019 14:30 - 14:30 Maribo Domkirke

Kontaktoplysninger

Kontaktperson navn
Anne Reiter / Inge Pilt Nielsen
Kontaktperson email
maribo@birgittafestival.dk
Hjemmeside
http://birgittafestival.dk/index.html

Links


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side