Book

Cirkus Baldoni

Område: Falster
Andre arrangementer på dette sted: Vis på 7 arenaer/steder
Kategori: Arrangement

Cirkus Baldoni er atter på vej……
Cirkus Baldoni glæder sig til, at byde velkommen til sæson nr. 17, hvor de traditionen tro gæster flere byer på Lolland-Falster. Se meget mere på www.baldoni.dk.

Højt at flyve……
Årets forestilling står i flyvningens tegn. Cirkus Baldoni´s direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med sit skønne publikum. Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for Højt at flyve.. Men bestemt ikke dybt at falde, for i årets forestilling skal I opleve en palet fuld af fantastiske artister specielt udvalgt til at give Jer kære publikum, en oplevelse i absolut særklasse.
I årets forestilling tager luftkaptajn Baldoni Jer med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. I skal hele vejen fra Danmark med vores super illusionist, til så fjerne egne som Japan hvor I møder vores fantastiske linedanserinde. På vejen slår vi et smut forbi Tjekkiet hvor I møder vores charmerende jonglør. Vi runder Texas hvor I skal opleve et nervepirrende lasso og knivkaster nummer. Herfra drager vi så den lange vej til Etiopien hvor vi har hentet to fantastiske unge mænd med stor charme, lækkert hår og masserer af selvtillid. En tur til den grønne Ø Irland bliver det også til, har vil I blive draget af vores underskønne Riverdansende fodjonglør. Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni naturligvis Baldoni balletten i form af smukke stewardesser der sørger for, at I får den fuldendte flyvetur. Årets klovnerier står vores lidt håbløse men hyldende morsomme steward Paczo for. Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot Leonardo. Som altid mine damer og herre, så bliver det værre og værre. Så sæt Jer tilbage, spænd sikkerhedsbælterne og tag med på en flyvetur I aldrig har oplevet lignende.
Det specielle ved Cirkus Baldoni
Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien at besøge Cirkus Baldoni. Hos os lægges der vægt på nærheden samt, at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Således er mottoet som altid ”forestillingen begynder når billetten købes”. De hyggelige gamle cirkusvogne, den smilende medarbejder i billetlugen, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk velkommen, kioskpigen der serverer popcorn og andre lækkerier og klovnen der laver sjov med folk, når de kommer ind, alt sammen en stemning af, at være tæt på det hele.
Et af Cirkus Baldoni kendetegn er, at når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum.
Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk.
Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
22 Jul
Mandag 22 jul 2019 17:00 - 19:00 v/Western Camp
23 Jul
Tirsdag 23 jul 2019 17:00 - 19:00 v. Skansevej
24 Jul
Onsdag 24 jul 2019 17:00 - 22:00 Lupinparken, Bøtø Falster
25 Jul
Torsdag 25 jul 2019 17:00 - 22:00 Lupinparken, Bøtø Falster

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 17,7 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 14,7 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 14,7 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side