Book

Nakskov Torskefestival 2019

Område: Nakskov
Andre arrangementer på dette sted: Nakskov Havn, Havnegade
Kategori: Arrangement
Dato: Søndag 18 aug 2019

Nakskov Torskefestival har eksisteret i over 67 år og er for mange blevet en tradition, som man bare skal deltage i hvert år.
Derfor er det også rift om pladserne på de både som sejler og mange melder til allerede den første dag, hvor det bliver muligt.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
18 Aug
Søndag 18 aug 2019 06:00 - 17:00 Nakskov Havn, Havnegade

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
460 kr.

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 2,7 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 2,9 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 17,1 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side