Book

Fado-musik i KUMUS med Fado-Nórdico Duo, sanger Monica Jakobsen og guitarist Søren Tarding

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: KUMUS
Kategori: Arrangement, Herregårde og slotte , Musik
Dato: Søndag 27 okt 2019

Oplev Portugals specielle fadotradition – sange, der udtrykker sorg, længsel og forbudt kærlighed.
Monica Jakobsen har både som sanger og komponist markeret sig som en følsom fortolker af fado.
Søren Tarding spiller på guitar og på det smukt klingende nordportugisiske instrument viola braguesa. Repertoiret er en blanding af klassisk fadoer, Monicas egne fadosange samt Sørens instrumentalnumre.

Der er mulighed for at bestille en tapas-tallerken med portugisiske specialiteter.
KUMUS-fællesarrangement, arrangeret af Fuglsang Musikforening, Fuglsang Kunstmuseums Venner og Ensemble Storstrøms Venner. Særlig pris for medlemmer af en af disse tre foreninger.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
27 Okt
Søndag 27 okt 2019 12:00 - 14:00 KUMUS

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Koncert 125,00 kr. Koncert med mad 200,00 kr. Medlemmer af Fuglsang Kunstmuseums Venner, Ensemble Storstrøms Venner, Fuglsang Musikforening 75,00 kr. for koncerten og 150 kr. for koncert og mad.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side