Book

Elvermose Klassiske Koncerter: Sonater for fløjte og klaver

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Elvermose
Kategori: Arrangement, Musik
Dato: Lørdag 21 sep 2019

Der spilles værker af Fauré, Martin, Debussy, Borne, Schubert, Roussel, Poulenc.
Fløjte: Gaby Pas-Van Riet; Klaver: Gilbert De Greeve.
Adresse: Elvermose, Højsmarkevej 61, 4900 Nakskov.

Gaby Pas-Van Tiet er født i Belgien i 1956.

Hun startede med at spille fløjte, da hun var otte år gammel. Hendes talent var så indlysende og brillant, at allerede som fjorten år gammel modtog hun sit første sponsorat for at studere med de største mestre. Hun startede sin karriere i en meget ung alder.

Fra 1978 til 1983 var hun første fløjtenist i det Europæisk Orkester under ledelse af verdens største dirigenter - Karajan, Barenboim, Abbado.. og har været første-fløjtenist for Stuttgarts Radio Symfoni Orkester.

Hun har gæstet de største musikfestivaler, hun underviser, hun giver masterclasses og er jurymedlem i mange internationale konkurrencer. Hendes egen solokarriere har ført hende til USA, Japan, Mellemøsten, og i hendes repertoire figurerer samtlige kendte fløjteværker.

Gilbert De Greeve er født i Belgien i 1944.

Hans far blev hans første musiklærer på Anvers Kongelige Konservatorium. Gilbert har blandt andet studeret hos Eugène Traey og Jan Decadt. I slutningen af sine studier modtog han 1.Prisen i såvel solistklassen som i komposition.

Videre studium i U.S.A. hos blandt andre Rudolf Serkin og Eugène Ormandy.

Blot 25 år gammel blev han både udnævnt professor på Anvers Kongelige Konsevatorium som en af de yngste nogensinde og leder af en ny institution grundlagt i 1970 – ”Anvers Stats Musik Akademi”, som han i løbet af årene udviklede til en skole med over 4.200 studerende.

Gilbert De Greeve er i dag Æresleder af Statens Musik Akademi og Æresprofessor af Anvers Kongelige Konservatorium.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
21 Sep
Lørdag 21 sep 2019 16:00 - 17:30 Elvermose

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Billetter á kr. 150,- (+ 10 kr. i gebyr) / 70 kr. for unge under 20 år. Billetter kan købes via Nakskov Turistbureau, Axeltorv 3, 4900 Nakskov, tlf.: 54 92 21 72 / Mail: visitnakskov@infololland.dk Billeter kan også købes ved døren, hvis man tør vente!

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 8,6 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 8,6 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 19,3 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side