Book

Elvermose Klassiske Koncerter: Cello Kvartet

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Elvermose
Kategori: Arrangement, Musik
Dato: Lørdag 28 sep 2019

CELLO KVARTET spiller værker af Tansman, de Jong, Moulaert, Absil, Wilkomirski.
De fire cellister er: Tomasz Daroch, Adam Krzeszowiec, Wojciech Fudala, Krzysztof Karpeta.
Adresse: Elvermose, Højsmarkevej 61, 4900 Nakskov.

Den polske cello-kvartet blev grundlagt i 2011 af fire unge cellister som drømte om at introducere og dele deres unikke klang med publikum.

Kvartetten er et meget innovativ, atypisk og inspirerende kammermusikensemble, ikke mindst fordi musikerne her har revolutioneret kammerensemblets grundlæggende struktur ved at slette al form for hierarki blandt de fire musikere. Rollen som leder af ensemblet varetages skiftevis af de fire musikere. Den ”demokratiske” måde at arbejde på åbner for en stor rigdom af klange og diversitet i interpretation.
Meget vedkommende spilles der hovedsageligt musik som grundlæggende er komponeret for fire celli, og kvartetten har et stort og stadig voksende repertoire af ny musik skrevet for og til den.
Til Elvermose er dagens program hovedsageligt bygget op omkring belgiske og franske værker fra 1800 -tallet, som kaldes impressionistiske. En fortællende og malerisk musik.
Tomasz Darok, Wojciech Fudala, Krzysztof Karpety og Adam Krzeszowiec er fire brillante unge musikere, som alle har studeret hos store mestre, blandt andre Pawel Glombik og Stanislaw Firlej i Polen, og Frans Helmerson, Garry Hoffmann, Michael Flaksman, Jelena Očić, Julius Berger, Jeroen Reuling i udlandet. De har alle uddybet deres studier i vigtige europæiske musikalske akademier i Köln, Mannheim, Bruxelles… og de er hver især og som kammerensemble prisvindere i prestigefyldte musik konkurrencer.
Kvartetten optræder jævnligt ved store internationale festivaler som Wratislavia Cantans, Internationaal Kamermusiekfestival Schiermonnikoog, Q’arto Mondi, Jazztopad…og samarbejder med fremtrædende klassisk og jazz musikere som Garry Hoffmann, Jadwiga Rappé, Dominik Poloński, Tony Malabi, Nat Wooley.
I 2014 blev kvartetten en del af Polens National Forum for Musik.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
28 Sep
Lørdag 28 sep 2019 16:00 - 17:30 Elvermose

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Billetter á kr. 150,- (+ 10 kr. i gebyr) / 70 kr. for unge under 20 år. Billetter kan købes via Nakskov Turistbureau, Axeltorv 3, 4900 Nakskov, tlf.: 54 92 21 72, Mail: visitnakskov@infololland.dk Billetter kan også købes ved døren, hvis man tør vente!

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 8,6 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 8,6 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 19,3 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side