Book

Sydhavsøernes frugtfestival 2019

Område: Sakskøbing
Andre arrangementer på dette sted: Rådhustorvet Sakskøbing
Kategori: Arrangement

Formålet med Sydhavsøernes Frugtfestival er at styrke borgernes indlevelse i dansk frugtavl og at tydeliggøre herlighedsværdierne i Sydhavsøernes frugtlandskab. Initiativet skal styrke forbruget af frugt og frugtprodukter lokalt såvel som nationalt, men også lede frem imod en frugtproduktion og frugtforædling, der med sin tiltagende mangfoldighed og sine egnskarakter vil lyse op i en stadig mere globaliseret verden. Målet er at flytte mere lokal frugt ind i menneskers hverdag og at skabe en frugtkultur på Sydhavsøerne og Danmark, som har mere karakter, ekstra kant og en stærkere sammenhængskraft.

Frugtfestivalen er en årlig tilbagevende fejring af frugtavlen i Danmark med særligt fokus på Lolland, Falster, Fejø og Lilleø. Festivalen henvender sig til enhver, der privat eller professionelt interesserer sig for kulturen omkring dyrkning, forædling og nydelse af frugt. Festivalen har som en særlig ambition at blive et udsøgt udflugtsmål for børn og deres nærmeste og et slaraffenland for “foodies” på jagt efter uforudsigelige oplevelser i kerne- og stenfrugtens verden.

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
+45 28 40 48 32
Kontaktperson navn
Projektleder Povl Lønberg
Kontaktperson email
pl@luna.dk
Hjemmeside
http://frugtfestival.dk/

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 10,4 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 3,5 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 17,2 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side