Book

Mad og Kunst. Kan man ”queere” Zahrtmann?

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: KUMUS
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Kunst og gallerier
Dato: Onsdag 25 sep 2019

Med udgangspunkt i Fuglsang Kunstmuseums særudstilling om Kristian Zahrtmann fortæller museumsinspektør og kurator Tine Nielsen Fabienke om den nye synsvinkel på Zahrtmann, baseret på queer, køn og identitet. Men først får vi lækker, farverig mad af lokale råvarer, serveret af Joan Thorlin.

De seneste årtiers forskning i queer, køn og identitet har i den grad rykket ved vante forestillinger om Zahrtmanns liv og værk. Det har været spændende og udfordrende også at skulle se museets værker fra en sådan synsvinkel. Tine Nielsen Fabienke vil fortælle om både arbejdsproces, værkudvalg og udstillingen som helhed.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
25 Sep
Onsdag 25 sep 2019 18:30 KUMUS

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Mad inkl. vin/øl/vand og kaffe/te samt foredrag: 295,00 pr. person for medlemmer af Fuglsang Kunstmuseums Venner 395,00 pr. person for ikke medlemmer

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side