Book

Skærmens magi v/professor ved CBS Bent Meier Sørensen

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning
Dato: Søndag 29 sep 2019

De sociale medier har invaderet vores liv - det er på tide, vi gør modstand. Tilbuddene på skærmen har forandret os, når vi er alene, når vi mødes og når vi taler sammen. Hvilken ideologi eller religion er det, vi importerer via skærmene?

Med udgangspunkt i Bent Meier Sørensens seneste bog "Skærmens magi. At træne modstandskraften i en digital tid" ser vi på, hvordan vores liv er blevet fundamentalt forandret på få år. Skærmene kan give anledning til kampe i hjemmet, men de er også en del af en kamp mellem civilisationer. De amerikanske techgiganter Facebook, Amazon, Google og Apple er på vej til at have opnået monopolstatus, hvor der ikke er plads til konkurrenter. Og de er kommet langt med at forandre vores adfærd. Kedsomhed er blevet forbudt, både i undervisning og i privatlivet, og techgiganterne står klar dag og nat med bippende afbrydelser fra smartphones, iPads og computere.

Afholdes i Sognehuset, Østergade 24 C, Nysted

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
29 Sep
Søndag 29 sep 2019 13:30  

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Ingen tilmelding nødvendig Kr. 60,00 pr. person

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side