Book

Tove Ditlevsens liv og bøger v/ cand.mag. Jeannet Ulrikkeholm.

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Musik
Dato: Søndag 13 okt 2019

Vi hører om sammenhængen mellem liv og digtning i Tove Ditlevsens univers, ikke mindst hendes mænds og børns betydning, og Jeannet Ulrikkeholm synger nogle af de sange, forfatteren har skrevet tekster til.

Den folkekære forfatter voksede op på Vesterbro i et fattigt arbejderkvarter og havde fra barnsben en ambition om at blive en berømt forfatter. Det blev hun også, selv om det ikke lå i kortene, at en pige fra arbejderklassen skulle nå berømmelsens tinder. Tove Ditlevsen nåede at skrive talrige noveller, romaner, selvbiografier, essays, digte, artikler og hørespil, inden hun døde for egen hånd i 1976. Hvordan var hendes kaotiske liv? Og hvad betød de kolleger, der var tæt på hende, bl.a. Halfdan Rasmussen og Piet Hein?
Folkeuniversitetet i Nysted arrangerer. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding.
Sted: Sognehuset, Østergade 24 C, Nysted

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
13 Okt
Søndag 13 okt 2019 13:30  

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Kr. 60

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side