Book

Japansk Have på Kærstrup Gods (sydlige Lolland)

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Kærstrup Gods
Kategori: Arrangement, For børn , Foredrag/Rundvisning , [...]

Besøg den "hemmelige" japanske have på Kærstrup Gods. Den store smukke have har ikke tidligere været åben for publikum, men er nu åben 3 weekender i august-september fra kl. 11.00 - kl. 17.00.
Adresse: Kærstrup Gods, Kærstrupvej 17, 4960 Holeby.
Entré 50 kr.

Haven blev grundlagt i 1974-75 af havearkitekt H.C Skovgaard, som havde stor viden om den japanske haveæstetik og samtidig formåede at integrere anlægget i det danske landskab. Det er uvirkeligt at køre gennem de lollandske, dyrkede marker, for pludselig at havne i en eksotisk have – det er magisk. Mellem havens klippede gevækster, fine broer og et lille japansk thehus, udstiller Lars Dynes Elbæk Hansen sine unikke keramikskulpturer.

I den japanske have udstiller Lars Dynes Elbæk Hansen sine unikke keramiske værker, som indgår i et spændende samspil med havens arkitektur og beplantninger. I det lille thehus udstiller kunstneren ligeledes fine mindre organiske værker. En forening af spontanitet og deltaljerigdom kan beskrive keramikerens kunst. Han arbejder hovedsageligt med keramiske materialer, men gennem hans lange karriere vil man ikke kun se et varieret formsprog, men også et bredt valg af materialer, fra tekstiler og glas til ædelmetaller og bronze. Ens for størstedelen af hans værker er, at de kan spores tilbage til en livslang interesse for naturen og et indgående kendskab til botanikken.

I 2012 havde Lars Dynes Elbæk Hansen en markant keramikudstilling i Botanisk Have i København, så det er en kunstner der har kendskab og erfaring med at integrere sin kunst i store botaniske omgivelser. I dag er kunstneren bosat på Lolland.

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entré 50 kr.

Nærmeste indkvarteringer

B&B

Redtown Bed and Breakfast

Afstand: 11,8 km
Rødbyhavn ligger centralt for mange oplevelser i naturen.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 13,7 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 4,9 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side