Book

EFTERÅRSFERIE AKTIVITET - Familiefisketur på Nykøbing F. Havn den 18. oktober

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement
Dato: Fredag 18 okt 2019

Guldborgsund Kommune og Fishing Zealand inviterer til en dags oplevelse med pændende streetfishing. På dagen vil du både have mulighed for at låne fiskegrej og få hjælp til at fiske - ganske gratis

I det brakke vand omkring Nykøbing Falster Havne lever en lang række spændende fiskearter.
Fredag d. 18. oktober har du muligheden for at komme til at fange dem! Guldborgsund Kommune og Fishing Zealand inviterer nemlig til en dags spændende streetfishing. På dagen vil du både have mulighed for at låne fiskegrej og få hjælp til at fiske. Endvidere er Lystfiskeriforeningen for Nykøbing F. og Omegn repræsenteret og vil kunne fortælle og deres arbejde og muligheder for at blive en del af klubben.
Området vi skal fiske i, er normalt lukket af, men denne dag har vi fået en unik mulighed for at fiske fra de moler, hvor der tidligere har været et rigtig godt fiskeri efter bl.a. flotte aborrer og fladfisk.
Mødestedet er Gate “12” ved Stengade i Nykøbing F. Efter en kort briefing om færdsel og selve fiskeområdet, så fisker og hygger vi på havnen fra klokken 10 og frem til klokken 14. Husk endelig en god madpakke og påklædning, der kan matche efterårsvejret. Arrangementet er åbent for alle – børn, unge og voksne – og lige meget om du har erfaring eller ej. Kom og få gode råd og tips til dit lystfiskeri!
Tilmelding til dagen, sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk Hvis du ikke har mulighed for at deltage fra starten kl 10, så åbner vi porten ved Gate 12, hver hele time.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
18 Okt
Fredag 18 okt 2019 10:00 - 14:00  

Kontaktoplysninger

Kontaktperson navn
Henrik Larsen
Kontaktperson email
henrik@megalops.dk
Hjemmeside
http://www.fishingzealand.dk/

Links


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side