Book

Vegvisir Race 2020

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Maritim begivenhed
Dato: Torsdag 3 sep 2020 - lørdag 5 sep 2020

Double- og singlehanded distancekapsejlads på krævende baner med start fra Nykøbing Falster den 3. - 5. september 2020
Kapsejladsen afholdes for 4. gang og der forventes over 150 både til start.

Bag sejladsen står Morten Brandt, der skabte verdens største singlehand kapsejlads Silverruder Challenge og Guldborgsund Kommune. I tæt samarbejde med de mange engagerede sejlere fra de lokale sejlforeninger Vikingen, Nysted Sejlklub, Motorbådsklubben Nykøbing, Guldborgland Bådelaug og Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund sikrer samarbejdet at begivenheden bliver en uforglemmelig oplevelse.
Flere steder langs ruten har du mulighed som tilskuer til at komme rigtigt tæt på sejlerne. F.eks. i Guldborg, hvor sejlerne skal gennemsejle Guldborgbroen og i Stubbekøbing, hvor sejlerne skal ind og vende i havnen.
Alle har brug for en Vegvisir
En Vegvisir er et islandsk magisk symbol, der i følge myten hjælper bæreren med at finde sit vej og han/hun vil aldrig fare vild. Faktisk vil han/hun altid komme gennem storm og andre udfordringer selv når ruten er ukendt.
– En Vegvisir er både et kompas i bogstavelig og symbolsk betydning. Det hjælper folk til at finde vej til søs og til at finde vej i livet. Derfor er symbolet perfekt til den nye event, hvor kravene til sejlernes evener som navigatører nærmer sig det ekstreme. Og det vil også hjælpe folk til at kalibrere deres etiske kompas i forhold til de miljømæssige problemer havene omkring os er udfordret på. Både eventen og dens sideevents er organiseret i tæt samarbejde med Guldborgsund Kommune og fem lokale sejlklubber, siger Morten Brandt.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
3 Sep
Torsdag 3 sep 2020 09:00 - 22:00  
4 Sep
Fredag 4 sep 2020 09:00 - 22:00  
5 Sep
Lørdag 5 sep 2020 09:00 - 22:00  

Kontaktoplysninger

Kontaktperson navn
Morten Brandt
Kontaktperson email
info@vegvisirrace.com
Hjemmeside
http://www.vegvisirrace.dk ; www.vegvisirrace.com

Links


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side