Book

Koncert - Doric String Quartet

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: KUMUS
Kategori: Musik
Dato: Søndag 6 okt 2019

Man siger, at det tager mindst 25 år at få en strygekvartet ordentligt sammenspillet. Dagens solister modbeviser denne påstand. De har kun godt 20 år på bagen som kvartet, og alligevel har de spillet sig frem i den absolutte verdenselite.

De har base i London, men musikernes navne røber, at de har både et fransk og et kinesisk islæt. De turnerer verden rundt med deres programmer og spiller på alle de store scener, og indimellem indspiller de CD’er og underviser kommende talenter i kammermusikkens ædle kunst.

Og nu har de fundet tid til at besøge vores forening og spille musik af Mozart, Beethoven og Britten.

Vil du se mere om strygekvartetten så besøg deres egen hjemmeside:
http://doricstringquartet.com/

Billetter kan købes på Fuglsang Musikforenings hjemmesider (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
6 Okt
Søndag 6 okt 2019 15:00 KUMUS

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entre 200 kr. (medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis) Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 235 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side