Book

Julekoncert - Quartet Vela

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Fuglsang Herregård
Kategori: Musik
Dato: Søndag 1 dec 2019

Carla Obach Esteban - Soprano Saxophone

Débora Ñancupil Troncoso- Alto Saxophone

Marina Rosés Gibert - Tenor Saxophone

Laura Allès Pascual - Baritone Saxophone


Julekoncert!
Hvert år melder spørgsmålet sig: hvad skal vi præsentere til julekoncerten. Pigekor? – det har vi prøvet. Blandet kor? - har vi også haft. Herrekor? – havde vi sidste år. Kammerensemble? – har vi haft mange gange.
Men så meldte det helt rigtige sig på banen: en saxofonkvartet!
Den hedder Quartet Vela og blev dannet i Barcelona i 2012. Siden har den fundet vej til Danmark og har nu base i Århus. Vi blev opmærksomme på den da den brillerede i finalen i DR’s kammermusikkonkurrence i 2017, hvor de opnåede 3. pris.
Kvartetten har specielt til denne lejlighed sammensat et program med nogle af de mest elskede julesalmer, samt et rigt udvalg af musik af ”julens komponister” Händel og Bach, iblandet noget lidt nyere musik.
Og så slutter programmet med en TV-julekalendersang. Vi røber ikke hvilken, det må I selv komme og høre.
Koncerten spilles i den nyrenoverede Fuglsang Herregård!

Læs mere om Quartetten på deres egen hjemmeside:
https://www.quartetvela.com/

Billetter kan købes på Fuglsang Musikforenings hjemmesider (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
1 Dec
Søndag 1 dec 2019 15:00 Fuglsang Herregård

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entre 200 kr. (medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis) Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 235 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Build: 13-11-2019 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8199.cbischannel-28004 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails

Del denne side