Book

Toldboden Nakskov

Toldbodkaj 1, 4900 Nakskov

Toldboden er Nakskovs Kulturhus og bruges til udstillinger og events

I 1917 byggedes der et kongeligt toldkammer i Nakskov. Bygningen er tegnet af arkitekt og kongelig bygnings-inspektør Johannes Magdahl Nielsen, og den fungerede som toldkammer indtil 1967. Herefter brugte Nakskov Kommune ejendommen. I daglig tale kaldes bygningen for Toldboden.Lige ud for Toldboden ligger et gammelt færgeleje. Færgefarten mellem Langeland og Nakskov begyndte allerede i 1869. Her etableredes færgeruten Korsør-Langeland-Nakskov. Den direkte færgeforbindelse fra Nakskov til Spodsbjerg blev etableret i 1884 og af-løstes i 1975 af Tårs-Spodsbjergforbindelsen.

Arrangementer på denne arena

Nakskov
30 Mar 2019
Andre arrangementer på dette sted: Toldboden Nakskov Kategori: Byopplevelser, Foredrag/Rundvisning , Historie
Tidspunkt: 14:00
Middelalderarkæolog ved Museum Lolland-Falster holder d. 30. marts 2019 byvandring i Nakskov. Her fortæller han om byens historie og viser rundt i den gamle middelalderby, hvor han dykker ned i de arkæologiske udgravninger, der de seneste år har g...
Byvandring-i-Nakskov

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side