Book

Gang i Nakskov, Pop-up koncert med Tamra Rosanes

Område: Nakskov
Andre arrangementer på dette sted: Nakskov Axeltorv
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, Festival og events , [...]

Tamra Rosanes, Danmarks country dronning, er en populær koncertartist kendt fra pop og countryscenen for sine smukke sange og fængslende melodier.
Hun er den erfarne charmerende singer/songwriter, der favner bredt ogskaber nyt. Tamra har vundet en Danish Music Award og har solgt til flere guld og platin cdèr.
Hun har optrådte på alle betydelige scener i Danmark, festivals og kirker og har flere gange medvirket i Melodi Grand Prix. Tamra fanger det brede publikum med sine sange og kommer godt ud over scenekanten, når hun optræder med sin musik, der med energi og dynamik, får publikum til at vippe med fødderne.

Arrangementet er en del af "Gang i Danmark" karavanen. Underholdningen varer ca. 20 minutter og bagefter er der mulighed for at få en autograf. Der vil være mulighed for at købe øl og vand på Axeltorv, samt sidde og hygge sig, inden minikoncerten går i gang. Scenen er på fire hjul, har indbygget lyd og lys og ankommer ca. 3 minutter før showstart.

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 2,7 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 2,9 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Hummingen Camping

Afstand: 14,3 km
Hummingen Camping ligger på det sydlige Lolland ca. 800 meter fra en af de bedste strande på Lolland.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Fr 29 sep 2017 17:30 - 18:00 @ Nakskov Axeltorv
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side