Book

Elvermose Klassiske Koncerter

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Elvermose
Kategori: Arrangement, Musik

CARION Blæserkvintetten

Medvirkende/
Dóra Seres, fløjte
Egils Upatnieks, obo
Egils Sefers, klarinet
David Palmquist, horn
Niels Anders Vedsten Larsen, fagot

Den ambitiøse blæserkvintet Carion har en usædvanlig koncertform og en spillestil. Fx spiller kvintetten uden noder.
Carion blev dannet i 2002 af fem virtuose træblæsere med en fælles vision om at udvikle kammermusikken. De klassiske mesterværker spilles i direkte kommunikation med publikum og musikerne indbyrdes.
Carion består af Dóra Seres, fløjte, Egils Upatnieks, obo, Egils Sefers, klarinet, David Palmquist, horn, og Niels Anders Vedsten Larsen, fagot.

På relativt kort tid har Carion arbejdet sig op på et meget højt niveau og fået succes både herhjemme og i udlandet. I 2004 modtog blæserkvintetten hele to priser i DR’s kammermusik-konkurrence, efterfulgt af en serie optagelser for DR. Repertoiret er spændende og bredt - fra den nyeste, elektroniske musik i samarbejde med Bjørn Svin, over Ligeti til Carl Nielsen.

www.carion.dk

Kontaktoplysninger

Telefon nummer (booking)
0045 54 92 21 72
Telefon nummer
0045 54 92 21 72
Kontaktperson navn
Nakskov Turistbureau
Kontaktperson email
visitnakskov@infololland.dk

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Billetter à 150 kr. (+10,-kr. i gebyr) 70 kr. til unge under 20 år. kan købes via Turistkontoret i Nakskov: Nakskov Turistkontor Axeltorv 3, 4900 Nakskov Tlf.: 54 92 21 72 E-mail: visitnakskov@infololland.dk Eller ved døren hvis man tør vente.

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 8,6 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 8,6 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 19,3 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 23 sep 2017 16:00 - 18:00 @ Elvermose
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side