Book

Sydhavsøernes frugtfestival 10-års jubilæum

Område: Sakskøbing
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Festival og events , Mad og drikke , Marked

Frugtelskere fra hele Danmark inviteres for tiende gang til fejringen af Sydhavsøernes formidable frugt i købstaden Sakskøbing på Lolland-Falster - præcis på højdepunktet af den danske blomme- og pærehøst i september.

Der er omkring 150 hektar frugtplantage i Lolland Kommune, og 110 hektar i Guldborgsund Kommune. Hvilket gør egnen til Danmarks frugtrigeste egn målt i produktion af sten- og kernefrugter.

Sydhavsøernes Frugtfestival har udviklet sig fra en lille hyggelig festival til en festival med over l 20.000 gæster. Bykernen i den gamle købstad omdannes til en kæmpe summende markedsplads fuld af frisk frugt, forædlede frugtprodukter, street food og gastronomiske konkurrencer og madevents, der på hver sin måde fremhæver den danske frugt. Du kan møde professionelle top kokke fra Skandinavien i Kokkedysten « Balladen om Guldborg» men også børnekokke i børneområdet, hvor et stort børnekøkken tager imod alle børn der er friske på en på « frugtopleveren». Festivalens Frugtdoktore kan du spørge til råds om alt fra rust på pæretræets blade, til hvilke sorter kan få mest ud af plante i din have. Den altid populære event DM i Kamspisning af frisk frugt kan du også opleve på festivalen.

Torv og hovedgade er festivalens hovedpulsårer, hvor du kan smage og handle dig gennem ”frugtlandskabet”. Der er gratis entré, men vi opfordrer dig til at købe et festivalarmbånd, der giver dig adgang til særlige smagsoplevelser, konkurrencer mv.

Se mere på www.frugtfestival.dk

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 16 sep 2017 10:00 - 17:00 @
  • Sø 17 sep 2017 10:00 - 17:00 @
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side