Book

Marielyst Torv | Marielyst Turistinformation

Marielyst Strandvej 54 Marielyst Torv, 4873 Marielyst | Væggerløse

Velkommen til Marielyst Turistinformation
Marielyst Turistinformation tilbage i STEF regi d.v.s. at vi selv står for driften. Vi havde et ønske om at Turistinformationen skulle være ”til stede” året rundt og med fuld tryk i højsæsonerne.

Højsæsonerne på Marielyst er markant anderledes end uden for sæson så der etableres et bemandet kontor, centralt beliggende på Torvet i Marielyst.

Den centrale placering på Torvet hvor turisterne er, gør det er mere synligt at information er tilgængeligt hvor gæsterne færdes. Det sikrer også en optimal eksponering af områdets produkttilbud, da man har mulighed for at udnytte placeringen til ”annoncering” af lokale events, guidede ture, specielle produkter og lignende.

Kontaktoplysninger

Hjemmeside
https://infomarielyst.dk/
Åbningstider
August 2017 alle dage fra kl. 10:00 - 17:00

Oplysninger

Telefon
0045 54136298

Arrangementer på denne arena

Marielyst
19 Aug 2018 - 25 Aug 2018
Andre arrangementer på dette sted: Marielyst Torv | Marielyst Turistinformation, Torvet i Nykøbing F. Kategori: Byopplevelser, Festival og events , Film og teater
Tidspunkt: 14:00
Unikke og gratis teateroplevelser kan opleves i det offentlig rum på Marielyst og i Nykøbing F. den 19. - 25. august 2018. Forestillinger er inden for genrer som nycirkus, human-specific teater, akrobatik, jonglering, live musik, gadeparade og mere.
Danmarks Internationale Gadeteater Festival 2018

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side