Book

Gedser Fiskerihavn

Gedser Fiskerihavn ejes af Scandlines A/S, men lejes af Guldborgsund Havne. Gedser Fiskerihavn administreres ligeledes fra Nykøbing Falster Havn, og betjener hovedsagligt fiskerflåden i Østersøen og det lokale fiskeri.

Gedser Havn ligger tæt ved hovedvej E 55. Havnen er en del af Scandlines Færgehavn til ruten Gedser-Rostock, med tilgang af både tog, biler, lastvogne og busser.

ANLÆG
I Gedser Fiskerihavn fordeler kajanlæggene sig over en lossekaj på ca. 62 mtr. til mindre fiskerfartøjer og liggekaj på ca. 125 mtr. Derudover oliekajen der har ca. 90 mtr. kaj med 5 mtr. vanddybde. Velegnet til større fiskefartøjer.

Havnen er Danmarks sydligste havn mod Østersøen, og er stort set isfri.

MEDARBEJDERE
Havnens daglige drift varetages af Havnefogeden, der refererer til Havnechef i Nykøbing Falster.

MATERIEL
På Gedser Fiskerihavn er der ophalerspil til ophaling af både op til 20 tons, dog hovedsagligt fiskefartøjer. Derudover findes der truck.

OPLAG AF GODS
Muligheden for at få oplagt gods er tilstede da der findes befæstede arealer på ca. 1400 m2, og befæstet asfaltrampe på 200 m2.

SERVICE
Gedser Fiskerihavn har forsyning af ferskvand, tilslutning til el-nettet, her er tankanlæg med erhvervsdiesel (betalingskort).
Farvandsvæsenet har redningsstation, med redningsbåden liggende ved bro. Dan Pilot har deres lodsbåde liggende ved kaj.

VIRKSOMHEDER/SAMARBEJDSPARTNERE
Som det fremgår er det hovedsageligt erhvervsfiskere der samarbejdes med på havnen. I den forbindelse også med Fiskeeksportør O. V. Jørgensen der har anlæg til modtagelse af fisk. Bl.a. et sildesorteringsanlæg.

Kontaktoplysninger

Arrangementer på denne arena

Gedser
15 Okt 2019
Andre arrangementer på dette sted: Gedser Fiskerihavn Kategori: Arrangement
Tidspunkt: 10:00
Udrykning Gedser kom og se hvordan hele vores rendingsystem fungerer. Der bliver mulighed for at komme op i stigevognen fra Falck, se hvordan en ambulance ser ud inden i. Der kommer politihunde og meget mere.
Udrykning-Gedser

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side