Book

Mozart - magi og drama

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Højskolen Marielyst
Kategori: Arrangement, Musik

Musik af Mozart, sunget og spillet af sopran, Maria Johannsen, og hendes to døtre, Anna og Giuly på cello og violin. Ind og ud af musikken følger vi Mozarts liv gennem Lisbeth Weitemeyers levende og engagerede fortælling.

Der vil være operaarier, sange, satser fra violinkoncerterne og hornkoncerten (dog for cello) - musik, hvor det virtuose forbindes med det forbløffende enkle, og hvor det dramatiske, fortryllende og magiske altid er til stede.

Der vil også være mindre kendte værker, overraskelser og historiske kostumer. Herved kædes musik og liv sammen i en samlet bevægende skildring af én af verdens største komponister.

Kontaktoplysninger

Kontaktperson email
kontor@hsmarielyst.dk
Hjemmeside
http://hojskolenmarielyst.dk/

Links

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entré 140,- kr. incl. kaffe/te og Sachertorte i pausen. Billetter købes på højskolen eller på billetto.dk - og skal købes/bestilles inden koncerten.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 6,7 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Fr 17 nov 2017 19:30 - 21:00 @ Højskolen Marielyst
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side