Book

” På togt til de danske øer – I kølvandet på Achton Friis”

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Kulturforsyningen
Kategori: Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 25 sep 2017

Fra 1921 – 24 sejlede grønlandsfareren & kunstneren Achton Friis, sammen med Kerteminde maleren Johannes Larsen rundt i bæltbåden Rylen og beskrev 132 danske småøer. Det blev til det store værk ”De danske øer”.

Forestil jer Troels Kløvedal på togt i Kina eller en Vagn på rejse i Indien. Det har vi gjort – vi er bare meget mere eksotiske, vi besøger nemlig det danske ørige! Vi hører om forskelligartede historier og det brogede og mangfoldige liv, der udspiller sig der. Undervejs referer vi behørigt til Achton Friis, som vi sejler i kølvandet på.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
25 Sep
Mandag 25 sep 2017 10:00 - 12:00 Kulturforsyningen

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris for Mandagshøjskolen er 595 kr. / Pris for 1 foredrag 150 kr. Incl. kaffe m brød.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 25 sep 2017 10:00 - 12:00 @ Kulturforsyningen
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side