Book

”Det lykkelige Arabien anno 2017”- ved professionel eventyrer Rasmus Krath

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Kulturforsyningen
Kategori: Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 16 okt 2017

I 250-året for den berømte opdagelsesrejsende Carsten Niebuhrs kortlægning af “Det Lykkelige Arabien” tager Rasmus Krath os med på en heftig færd gennem nutidens Arabiske Halvø

Rasmus rejser til lande som Jordan, Bahrain, Oman og De Forenede Arabiske Emirater, mens han stiller spørgsmålene: Er Arabien stadig lykkeligt i dag, anno 2017? Hvem er nutidens arabere? Hvordan lever de? Hvad er deres dagsorden? Undervejs i foredraget kommer Rasmus Krath omkring store emner som Islam, Islamisme og globalpolitiske forhold, men fortæller også om de nære oplevelser hos lokale familier, der inviterer til the og historier fra deres liv og verden.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
16 Okt
Mandag 16 okt 2017 10:00 - 12:00 Kulturforsyningen

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris for Mandagshøjskolen er 595 kr. / Pris for 1 foredrag 150 kr. Incl. kaffe m brød

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 16 okt 2017 10:00 - 12:00 @ Kulturforsyningen
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side