Book

” Slædepatruljen SIRIUS”- ved tidligere udsendt og militærpsykolog Anders Kjærgaard

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Kulturforsyningen
Kategori: Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 23 okt 2017

Det er ikke svært at holde hovedet koldt, når temperaturen i værste fald kryber under -45 på de op til fire måneder lange slæderejser.

Men det kræver også andre ting, når man indgår i den 12 mand store specialenhed, der hævder dansk suverænitet i nationalparken i Nordøstgrønland – et 18000 km langt operationsområde, der strækker sig langs kysterne, som er ca. fire gange større end Danmark. Det stiller både særlige fysiske, men ikke mindst psykiske krav til soldaterne. Endvidere kræver det en naturlig forståelse og respekt for landets natur og den meget interessante polarhistorie der har fundet sted, og som man stadig den dag i dag finder dokumentation på.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
23 Okt
Mandag 23 okt 2017 10:00 - 12:00 Kulturforsyningen

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
P for Mandagshøjskolen er 595 kr. / Pris for 1 foredrag 150 kr. Incl. kaffe m brød

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 23 okt 2017 10:00 - 12:00 @ Kulturforsyningen
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side