Book

” Et eget værelse – danske kvindeportrætter” - ved kunsthistoriker Birgitte Zacho

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Kulturforsyningen
Kategori: Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 6 nov 2017

Så godt som ethvert dansk museum kan fremvise et portræt af en strikkende kvinde! I første halvdel af 1800-tallet skulle kvinden passe hjemmet, håndarbejdet og børnene

De sidder i aflukkede stuer, i deres eget rum. Først et halvt århundrede senere begynder kvinderne for alvor at tilkæmpe sig et rum til udfoldelse af deres eget professionelle virke. Foredraget giver et historisk vue over kvindeportrætterne fra guldalderen, henover det sene 1800-tals mere selvbevidste kvindeskikkelser og op i 1900-tallet.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
6 Nov
Mandag 6 nov 2017 10:00 - 12:00 Kulturforsyningen

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris for Mandagshøjskolen er 595 / Pris for 1 foredrag 150 kr Incl. kaffe m brød

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 6 nov 2017 10:00 - 12:00 @ Kulturforsyningen
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side