Book

Kulturnat 2017

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, Kunst og gallerier , [...]

Der er masser af stemning og underholdning for store og små, når Guldborgsund Kommune i tæt samarbejde med kulturaktører i og omkring Nykøbing Falster afholder Kulturnat fredag den 29. september.

En guldgrube af oplevelser

Der er masser af stemning og underholdning for store og små, når Guldborgsund Kommune i tæt samarbejde med kulturaktører i og omkring Nykøbing Falster afholder Kulturnat fredag den 29. september.

Kom og prøv Kulturbankospil i Kulturforsyningen, deltag i åbent atelier for børn og barnlige sjæle i Vandtårnet, snup en meditation i Klosterkirken, tag et hovedspring ned i den danske, klassiske folkelighed med forestillingen UDSPRING på Teatret Masken eller bekæmp en ridder i en ægte middelalder-tvekamp og vind billetter til Middelaldercentret.

Kulturnatten byder også på uddelingen af Guldborgsund Kommunes Kulturpris 2017 samt årets Fritidspriser på Nykøbing F Teater, så læg vejen forbi og deltag i et brag af en fejring.

Vores Nykøbing leverer en buket af musikalske indslag på Torvet – og sørger for Late Night i byens butikker frem til kl. 22.
Med Kulturnatten sætter vi fokus på alle de gode oplevelser og kulturelle attraktioner og værdier, Guldborgsund Kommune har at byde på. Så tag en tur i byen og gå på opdagelse i den lokale kultur.

God Kulturnat til alle!

Kontaktoplysninger

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Fr 29 sep 2017 12:00 - 22:00 @
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side