Book

Herregårdssøndag på Fuglsang Kunstmuseum

Område: Lolland
Nystedvej 71, 48 91 Toreby Lolland (Vis kort)
Andre arrangementer på dette sted: Fuglsang Kunstmuseum
Kategori: Arrangement

Denne herregårdssøndag byder museumsdirektør Anne Højer Petersen på en fortælling og omvisning under overskriften 'Et kunstmuseum på Fuglsang'.

Kulturlivet på Fuglsang har over 100 år bag sig – musik, natur og billedkunst. Men det er kun 9 år siden, at stedets kulturelle DNA blev tilføjet et prisbelønnet kunstmuseum, tegnet af den engelske arkitekt Tony Fretton. Museumsdirektør Anne Højer Petersen, der var med i hele byggeprocessen, fortæller om forberedelser og arkitektkonkurrence og viser deltagerne rundt i museet bagefter. Kom og se, hvordan arkitekten løste opgaven – og hvordan museerne udnytter lokalerne i dag.

Arrangementet starter kl. 10.15 i foredragssalen, hvor der vil være introduktion, efterfulgt af rundvisning.

Pris: 75 kr. (entré til museet). I prisen følger også adgang til museets særudstilling; ”TESER. Danske samtidskunstnere i dialog med reformationen”

Kontaktoplysninger

Adresse
Nystedvej 71
Postnummer
48 91
By
Toreby Lolland
Hjemmeside
http://www.aabne-samlinger.dk/fuglsangkunstmuseum

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 14,8 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 9 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 8 okt 2017 10:00 - 12:00 @ Fuglsang Kunstmuseum
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side