Book

Herregårdssøndag på Skjørringe Gods

Område: Falster
Skjørringe Gods, Skørringevej 1, 4850 Stubbekøbing (Vis kort)
Andre arrangementer på dette sted: Skjørringe Gods
Kategori: Arrangement

Kom til herregårdssøndag på Skjørringe Gods og lær mere om livet på Skjørringe.

Henrik Fabienke vil denne dag fortælle om godsets drift, udviklingen igennem de 20 år hvor den nuværende familie har boet på godset, det nye samarbejde med Overgaard Gods og det igangværende byggeri. Der bliver mulighed for at komme rundt på ejendommen på jagtvogn og dermed se omgivelserne, skoven, golfbanen, samt det seneste tiltag med fritgående kvæg og vandresti, lavet i samarbejde med Thyge Andersen og Spor i Landskabet. Husk at komme i praktisk tøj og sko.

Der er ikke deltagerbegrænsninger.

Kontaktoplysninger

Adresse
Skjørringe Gods, Skørringevej 1
Postnummer
4850
By
Stubbekøbing

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 8,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 13,2 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 19,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 17 sep 2017 10:00 - 12:00 @ Skjørringe Gods
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side