Book

Herregårdssøndag på Knuthenlund

Område: Lolland
Knuthenlundvej 7, 4952 Stokkemarke (Vis kort)
Andre arrangementer på dette sted: Knuthenlund
Kategori: Arrangement

Herregårdssøndag på Knuthenlund - historien, driften og livet på godset

Rundvisning fra ’ JORD TIL BORD ’
Ca. 2 timers rundvisning kl. 11, hvor godsejer Susanne Hovmand-Simonsen fortæller passioneret om sine visioner for livsværket Knuthenlund, og om hvilke overvejelser, der har banet vejen til at kunne lave økologiske kvalitetsprodukter og bl.a. vinde priser for nogle af verdens bedste oste, om arbejdet med princippet fra ’jord til bord’, håndværket, biodiversitet, gamle husdyrracer og livet på gården.

Et utroligt spændende foredrag, som bliver fortalt inspirerende og med en stor viden af Susanne, opnået via sin rejse for at nå til, hvor hun er i dag.
En rundvisning, hvor du vil gå herfra med en helt ny vinkel, om sammenhængen mellem naturen, dyrene, råvaren, til den mad vi spiser, og hvilken betydning den har for mennesket.

Susanne Hovmand-Simonsen er kvinden bag en af Danmarks største omlægninger til økologi og har skabt produktionsvirksomheden Knuthenlund, hvor mejeriet laver nogle af verdens bedste oste. Hun arbejder med at flytte overlæggeren for økologien og har fået prisen for Årets Dyreven 2016 og Årets Frontløber 2016 af Dyrenes Beskyttelse. Hun er nu i færd med at tage næste skridt med omlægning til biodynamisk landbrug.

I Gårdbutikkens café vil det være muligt at spise frokost, nyde en kop kaffe eller kolde drikke. I anledning af Herregårdssøndage på Lolland-Falster, serveres lækkert ’Herregårds-smørrebrød’. Forudbestilling og reservation af bord en god ide. Ring til Gårdbutikken på 42 34 04 15 eller send en mail på gaardbutik@knuthenlund.dk.

Det anbefales at tage fornuftigt fodtøj til rundvisningen rundt på gården.
Det koster 40 kr. at deltage i arrangementet.

Tilmeld dig nedenfor, eller kontakt Rikke Fabienke på tlf. 6175 3149 eller mail rf@businesslf.dk.

Kontaktoplysninger

Adresse
Knuthenlundvej 7
Postnummer
4952
By
Stokkemarke
Hjemmeside
http://www.knuthenlund.dk/

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 8,9 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 6 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.
Hotel

Hotel Søpark

Afstand: 13,3 km
Lolland-Falsters største hotel med enestående udsigt over Naturpark Maribosøerne

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 29 okt 2017 11:00 - 11:00 @ Knuthenlund
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side