Book

Den store historiedag på herregården

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Reventlow-Museet Pederstrup
Kategori: Foredrag/Rundvisning , Herregårde og slotte , Historie, [...]

Historie har været på manges læber i 2017, og vi er slet ikke færdige med at stille skarpt på vores fortid D. 23. september starter anden del af DRs store tv-satsning 'Historien om Danmark' og dermed også anden del af Museum Lolland-Falsters projekt 'Stedet fortæller danmarkshistorie'. Dette skal naturligvis fejres med manér. Derfor inviterer DR P4-Sjælland og Museum Lolland-Falster til 'Den store historiedag på herregården' søndag d. 17. september på den ikoniske og historiske herregård Pederstrup, der i dag huser Reventlow-Museet.

Museet bliver denne dag sat tilbage til 1700- og 1800-tallet, og der er mulighed for at opleve alt lige fra historiske dragter, hvad børn legede med, hvordan kaffen smagte, hvordan musikken lød, til at du kan gå hjem med en frisure anno 1800-tallet.

Der er ligeledes mulighed for at komme helt tæt på DRs tv-udsendelse 'Historien om Danmark', når instruktør og manuskriptforfatter Thomas Roger Henrichsen fortæller om, hvordan ideer og tanker blev til den smukke produktion med Lars Mikkelsen i forgrunden.

Museum Lolland-Falster sætter i 2017 fokus på danmarkshistorien inden for projektet Historier om Danmark og som en forlængelse af Danmarks Radios nye store tv-produktion ’Historien om Danmark’.

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
0045 54 84 44 00
Kontaktperson navn
Jesper Munk Andersen
Kontaktperson email
jmo@museumlollandfalster.dk
Hjemmeside
http://www.museumlollandfalster.dk

Links

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Det er gratis at deltage i Den store historiedag på herregården.

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 13 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 6,2 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 13,2 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 17 sep 2017 11:00 - 16:00 @ Reventlow-Museet Pederstrup
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side