Book

Souperkoncert i Nordfalsters Koncerthus

Område: Nr. Alslev
Andre arrangementer på dette sted: Nordfalsters Koncerthus
Kategori: Efterårsferie, Musik

Suppe og musik med det unge violintalent Adam Koch Christensen

Det tidligere elværk og senere missionshus i Nørre Alslev Langgade 68 er omdannet til Orenæs Saloners satellitscene under navnet Nordfalsters Koncerthus. Her kan man den 17. oktober kl. 18 opleve en kort souperkoncert, hvor man kan høre musik af J. S. Bach, den sydkoreanske komponist Isang Yun og den belgiske komponist Eugène Ysaÿe – og spise en portion suppe til. Suppen bliver leveret af Postholderens Sted i Guldborg og er en vegetarisk tomatsuppe.

Musikken bliver leveret af den kun 17-årige violinist Adam Koch Christensen, der har vundet en række priser og hædersbevisninger i danske og internationale konkurrencer, senest Copenhagen Summer Festivals Talentpris 2017. Det med musikken har han ikke fra fremmede, hans mor er DR P2s radio- og TV-vært Rie Koch og faderen er uddannet klassisk guitarist, dog nu tandlæge i Præstø, hvor den musikalske familie bor.

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
0045 61 77 08 26
Kontaktperson navn
Birgitte Getting
Kontaktperson email
birgitte@getting.dk
Hjemmeside
http://www.orenaessaloner.dk

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Billetter inkl. suppe: 100 kr / u. 18 år halv pris.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 16 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 20,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 17,3 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ti 17 okt 2017 18:00 - 20:00 @ Nordfalsters Koncerthus
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side