Book

Oplev sangeren Kurt Ravn den 1.12.2017 i Klosterkirken

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Klosterkirken
Kategori: Arrangement, Jul og julemarked , Musik
Dato: Fredag 1 dec 2017

Årets Julekoncert i Nykøbing Falster skal opleves i Klosterkirken - fredag den 1. december 2017 kl. 19,30 et arrangement som Nykøbing Falster Turistforening har arrangeret sammen med Kirken – et eventuelt overskud går til menighedsplejen.

Kurt Ravn - Julekoncert 2017
For Kurt Ravn er Julekoncerterne blevet en fast tradition og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet “Årets Julekoncert”, som rummer såvel letheden, som det stille og inderlige foredrag samt den store hymne.
Kurt Ravn har en særlig og ganske fremragende evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv og således danner han en perfekt baggrund for en smuk musikalsk juleoplevelse i kirken med sin store sangstemme og sympatiske udstråling.

Sammen med Kurt Ravn er på “scenen” Carl Ulrik Munk-Andersen, klaver/orgel, Birgitte Lindum, obo samt Michael Frank Møller, trompet.

Kurt Ravn – når du vil høre noget godt og smukt
Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Kurts repertoire er meget varieret og udfylder kirkernes gode akustik på bedste vis. Kurt Ravn kan til tider også opleves sammen med Susanne Elmark, Lene Siel, Per Nielsen m.fl.

Kurt Ravn blev i 1973 uddannet fra Statens Teaterskole og har siden markeret sig som en af sin generations mest alsidige og talentfulde sangere og skuespillere. Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet og talrige CD-indspilninger.

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har givet ham stor succes i flere musical-roller. Bl.a. Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus.

I sommeren 1998 var han sammen med Etta Cameron solist ved koncerter på St. Croix, St. Thomas og St. Jan i anledning af 150 året for slaveriets ophør på de tidligere danske besiddelser. Da Bo Holtens opera Maria Paradis havde urpremiere på Den Fynske Opera i 1999, sang Kurt Ravn rollen som Dr. Mesmer.

I 2000 repræsenterede han Danmark i den specielle Les Miserables 10-års Jubilæums-koncert i Royal Albert Hall i London og kunne om sommeren opleves i Tivoli Showet med Sanne Salomonsen, Preben Kristensen og Per Pallesen. i 2001 var han atter på Den Fynske Opera som MasHeath i John Gay´s Tiggeroperaen.

Kurt Ravn er jævnligt solist hos landets symfoniorkestre. Og vi har for øvrigt lige igen mødt Kurt Ravn som ” røde ” i TV – serien MATADOR

Billetter kan købes og printes på: WWW.TICKETMASTER.dk - og http://julekoncerter.dk/kunstnere/kurt-ravn/

Der er unummererede pladser – Kirken åbnes kl. 18,50

Koncertudvalget i Nykøbing Falster Turistforeningen har arbejdet meget hårdt for at få en virkelig god solist med mere til Julekoncerten. – velkommen siger Steen Gustavussen, Nykøbing Falster Turistforening.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
1 Dec
Fredag 1 dec 2017 19:30 - 21:30 Klosterkirken

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
220 DKK

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,5 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,3 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Fr 1 dec 2017 19:30 - 21:30 @ Klosterkirken
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side