Book

Kreativ workshop for familier på Fuglsang Kunstmuseum

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Fuglsang Kunstmuseum
Kategori: Arrangement, Efterårsferie, For børn , [...]

Fuglsang Kunstmuseum inviterer børn og deres voksne til hyggelig og kreativ workshop i efterårsferien: Kom med på en børnevenlig omvisning i særudstillingen TESER. Danske samtidskunstnere i dialog med reformationen.

Vi går på opdagelse i de mange tanker og forskellige materialer, der dukker op undervejs.

Bagefter går vi i billedkunstværkstedet med sjove idéer og lækre materialer. Museets formidler Guri Skygge Andersen er med i hele forløbet.

OBS! I forlængelse af workshoppen onsdag d. 18. oktober er der mulighed for at tilkøbe fælles børnevenlig aftensmad kl. 18.00.

Vælg en dato: lørdag d. 14. oktober, søndag d. 15. oktober eller onsdag d. 18. oktober
Deltagerantal: MAX 20 deltagere (både børn og voksne)pr. gang
Pris: 25 kr. pr. deltager. Pris for workshop incl. aftensmad: 95,- kr. pr. deltager. Mulighed for køb af drikkevarer og Møn-is til dessert
Tilmelding: post@fuglsangkunstmuseum.dk eller tlf. 54 78 14 14

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris: 25 kr. pr. deltager. Pris for workshop incl. aftensmad: 95,- kr. pr. deltager. Mulighed for køb af drikkevarer og Møn-is til dessert

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 10,1 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 14,1 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 9,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 14 okt 2017 11:00 - 13:15 @ Fuglsang Kunstmuseum
  • Sø 15 okt 2017 11:00 - 13:15 @ Fuglsang Kunstmuseum
  • On 18 okt 2017 15:30 - 19:30 @ Fuglsang Kunstmuseum
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side